جمعه ٢٨ دی ١٣٩٧ -

منو اصلی

صفحه اصلي > نمایش اخبار

زمان برگزاری آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور اعلام شد
زمان برگزاری دو مرحله آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در سال ۱۳۹۸ اعلام شد.
روابط عمومی دانشکده پزشکی
ارتقای یک نفر از اعضای هیئت‌علمی دانشکده پزشکی در دویست و هشتادوپنجمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه
در دویست و هشتاد وپنجمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارتقای مرتبه یک نفر از اعضای هیئت‌علمی دانشکده پزشکی موافقت شد.
روابط عمومی دانشکده پزشکی
ستاد بزرگداشت دهه مبارک فجر دانشکده برگزار می کند/مسابقات ورزشی ویژه اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان
ستاد بزرگداشت دهه مبارک فجر دانشکده با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده و مشاورین معاونت، مسئول تربیت بدنی و سایر کارشناسان برگزار شد. این ستاد به منظور تبیین اهم برنامه های دهه مبارک فجر پیش از فرارسیدن این ایام و بررسی اقدامات مربوطه تشکیل گردید.
امکان نظارت ۲۴ ساعته سیگنال‌های حیاتی بیمار در خارج از بیمارستان فراهم شد
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از طراحی و ساخت "اولین سیستم مانیتورینگ هوشمند بیمار" در داخل کشور خبر داد و گفت: با طراحی این سیستم بدون کابل، برای اولین بار در جهان امکان مانیتور و نظارت ۲۴ ساعته شرایط و سیگنال‌های حیاتی بیمار در خارج از محیط بیمارستان فراهم شده است.
 ١٣٩٧/١٠/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
ششمین همایش بزرگ قرآن، عترت و سلامت ویژه جامعه پزشکی برگزار می‌شود
ششمین همایش قرآن، عترت و سلامت ویژه جامعه پزشکی و چهارمین همایش فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با همکاری فرهنگستان علوم پزشکی کشور، مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به میزبانی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پردیس نیایش دانشگاه برگزار می‌شود.
 ١٣٩٧/١٠/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.